POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Politica de confidentialitate explica modul in care colectam, utilizam si prelucram datele dvs.cu caracter personal atunci utilizati sau vizitati site-ului nostru web, Operatorul datelor cu character personal este ALEXANDRION TRADING S.R.L , cu sediul in Comuna Bucov, Sat Pleasa, str. Fabricilor, nr.161, releveu C8, birou nr.1, parter, judetul Prahova, inregistrata la ONRC Prahova sub nr. J29/99/2018, CUI 38710927

 Accesand site-ul, folosind oricare dintre servicii sau acceptand altfel această Politica de Confidentialitate, sunteti de acord cu colectarea, utilizarea, dezvaluirea si alte manipulari ale informatiilor dvs., așa cum este descris mai jos

1. Ce categorii de date cu caracter personal colectam

- Nume, prenume, numarul de telefon, adresa de e-mail, adresa de domiciliu

- Informatii privind utilizarea contului de utilizator si a Site-ului de catre dumneavoastra, cum ar fi data si ora la care ati accesat  Webite-ul, inclusiv adresa IP publica, Device ID public si date similare despre dumneavoastra;

Alexandrion Trading colecteaza datele cu caracter personal in urmatoarele modalitati: direct de la dumneavoastra (furnizate pe site, e-mail), din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc site-ul si prin intermediul cookie-urilor.

 

Informatii pe care ni le furnizati: colectam informatii de la dvs. atunci cand va inregistrati pe site-ul nostru, va abonati la newsletter-ul nostru, raspundeti la un sondaj sau completati un formular. Informatiile pe care le colectam sunt stabilite clar pe pagina web in care colectam. In plus, este posibil sa colectam adresa dvs. IP si sa utilizam cookie-uri; va rugam sa consultati sectiunea Cookie de mai jos.

Cand va inregistrati la noi prin intermediul site-ului si deveniți un utilizator inregistrat, colectam informatiile dvs. de identificare personala. Aceasta se refera la informatii despre dvs. care pot fi utilizate pentru a va contacta sau identifica („Informatii personale de identificare”). Informatiile personale de identificare includ, dar nu se limiteaza la, numele dvs., numerul de telefon, adresa de e-mail, adresa fizica si utilizarea prevazuta a informațiilor solicitate.

  • In ce scopuri va prelucram datele cu caracter personal?

 

Prelucram datele dvs. cu caracter personal în vederea inregistrarii dvs. In calitate de membru in comunitatea Mentoring Generations.

De asemenea,colectam informatii despre dvs. pentru a va putea personaliza experienta si pentru a raspunde mai bine nevoilor dvs. individuale, pentru a imbunatati site-ul nostru in general, pentru a administra un concurs, promovare, sondaj sau alte caracteristici ale site-ului si pentru a trimite e-mailuri periodice.

Totodata colectam date pentru a permite realizarea activitatilor de marketing, respective transmiterea de newsletter. Daca in orice moment doriti sa va dezabonati de la primirea e-mailurilor viitoare, includem instructiuni detaliate de dezabonare in partea de jos a fiecarui e-mail.

  • Temeiul prelucrarii datelor cu caracter personal

a)Incheiere si executarea contractului;

b)Interesul legitim pentru a asigura buna functionare a site-ului,  pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor;

c)consimtamantul pentru realizarea activitatilor de marketing direct;

d)obligatii legale, pentru indeplinirea unor obligatii ce tin de legea fiscala, contabila sau anumite solicitari ale autoritatilor publice.

 

  • Modalitatile de colectare a dateor cu caracter personal

Colectam informatiile dvs. de identificare personala in urmatoarele moduri:

  1. Informatii colectate automat

Cand utilizati site-ul nostru web, serverele noastre colecteaza automat anumite informatii pe care browserul dvs. le transmite prin interacțiunea telefonului mobil sau a browserului web cu site-ul nostru web. Aceste mijloace automatizate pot include informații Web Analytics, cum ar fi adresa și protocolul dvs. Internet, tipul si limba browserului, tipul platformei, paginile de destinație, paginile vizualizate, ratele de respingere, timpul petrecut pe anumite pagini, data și ora solicitării dvs. si cookie-uri care pot identifica browserul dvs. Aceste informatii sunt de obicei considerate informatii non-personale. Aceste informatii mentionate sunt colectate atunci candintrați si utilizati site-ul nostru web si sunteti de acord sa acceptati cookie-uri, unele dintre aceste cookie-uri pot contine informațiile dvs. de identificare personala.

  • b) Colectam date direct de la dvs.Daca doriti sa deveniti membru MGbyBrancoveanu colectam numele si prenumele, adresa de email, numarul de telefon si alte informatii listate in pagina de colectare. 

Daca doriti da va abonati la newletterul nostru

 

3. Cum folosim informatiile dumneavoastra?

Folosim informatiile de identificare personala pe care ni le furnizati impreuna cu informatiile colectate automat pe care le primim pentru a personaliza site-ul nostru web.

Folosim informatiile pe care le colectam despre dvs. pentru a va stabili contul si a furniza serviciile; a furniza continut personalizat; comunica cu dvs prin e-mail si telefon, a trimite e-mailuri pentru a te informa despre caracteristicile și serviciile noastre; a trimite mesaje promotionale si date de analiza web, a oferi feedbacktertilor; a actiona in legatura cu activitati ilegale sau daunatoare, a va contacta cu actiuni de marketing si publicitate pe care le credem potrivite si a va furniza produsele si serviciile noastre pe care le-ati solicitat de la noi.

  1. Comunicari si e-mailuri

Cand vom comunica cu dvs. despre site-ul nostru web, vom folosi adresa de e-mail pe care ati furnizat-o atunci cand v-ati inregistrat ca membru sau utilizator. De asemenea, va putem trimite e-mailuri cu informatii promotionale despre site-ul nostru web sau oferte de la noi sau afiliatii noatri, cu exceptia cazului in care nu ati optat pentru primirea acestor informatii. Puteti modifica oricand preferintele de contact prin intermediul contului sau trimitandu-ne un e-mail cu solicitarea dvs. la: contact@mgbybrancoveanu.com.

  1. Impartasirea informațiilor cu afiliatii si alte terte parti

Nu vindem, nu inchiriem sau comercializam informatiile dvs. de identificare personala catre terti in scop de marketing. Aceasta nu include terte parti de incredere care ne ajuta in operarea site-ului nostru web, in ​​desfasurarea activitatii noastre sau in deservirea dvs., atat timp cat acele parti accepta sa pastreze aceste informatii confidentiale. Informatii pentru vizitatori care nu au natura personala pot fi furnizate altor parti pentru marketing, publicitate sau alte utilizari.

  1. Impartasirea informatiilor cu Facebook si Google pentru scopuri de marketing

Putem impartasi informațiile dvs. de identificare personala (PII) cu terte parti in scopuri similare de marketing pentru audienta. Partile terte cu care distribuim PII-ul dvs. pentru acest tip de marketing includ Facebook si / sau Google Analytics si / sau Google Search Console, Google Adwords si / sau orice alte instrumente Google. Folosirea PII-ului dvs., pentru un marketing similar pentru audiența ne ajuta sa gasim noi audiențe bazate pe interese similare cu ale dvs. PII-ul dvs. este distribuit doar cu Facebook si Google pentru acest tip de marketing. Folosind site-ul nostru web si acceptand Politica noastra de confidentialitate, va dati consimtamantul pentru ca PII dvs. sa fie utilizat in scopurile de marketing descrise in aceasta sectiune.

  1. Actualizarea informațiilor dvs. personale de identificare 

Puteți actualiza PII-ul dvs. contactandu-ne folosind informatiile de contact gasite la sfarsitul acestei notificari si va vom ajuta. Cu toate acestea, este posibil sa pastram PII-ul dvs. dupa cum este necesar pentru a ne pune in aplicare acordurile si pentru a respecta orice obligatii legale.

  1. Revocarea consimtamantului dvs. pentru utilizarea informațiilor dvs. de identificare personala 

Aveti dreptul de a revoca consimtamantul pentru ca noi sa utilizam PII-ul dvs. in orice moment. O astfel de renuntare nu va afecta dezvaluirile permise de lege, inclusiv, fara a se limita la:

(i) divulgari catre afiliati si parteneri de afaceri, (ii) dezvaluiri catre furnizori terti de servicii care furnizeaza anumite servicii pentru activitatea noastra, cum ar fi servicii de sisteme informatice, transport maritim, servicii de gestionare a datelor, (iii) dezvaluiri catre terti, dupa cum este necesar pentru a indeplini solicitarile dvs. (iv) dezvaluiri catre agentii guvernamentale sau departamentele de aplicare a legii sau cum ar fi necesar altfel sa fie facute in conformitate cu legea aplicabila, (v) dezvaluiri completate anterior catre terti sau (vi) dezvaluiri catre terti in legatura cu concursurile ulterioare sau promotiile pe care puteti alege sa le introduceti sau ofertele tertilor pe care puteti alege sa le acceptati. 

Daca doriti sa va revocati consimțamantul pentru ca noi sa utilizam PII-ul dvs., trimiteti-ne un e-mail cu solicitarea dvs. la: contact@mgbybrancoveanu.com.

 

  1. Protejarea drepturilor de confidențialitate ale terților 

Daca orice postare pe care o faceti pe site-ul nostru web contine informatii despre terti, trebuie sa va asigurati ca aveti permisiunea de a include aceste informatii in postarea dvs. In timp ce nu suntem raspunzatori în mod legal pentru acțiunile utilizatorilor noștri, vom elimina orice inregistrari despre care suntem instiintati, daca astfel de inregistrari incalca drepturile de confidențialitate ale altora.

 

Drepturile dumneavoastra

Dreptul de access la datele dvs cu caracter personal: Puteti obtine de la noi confirmarea ca prelucram datele dvs. cu caracter personal, precum  și detalii despre prelucrare(scopul prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal vizate, destinatarii datelor etc.).

De asemenea, aveti dreptul sa solicitati o copie a datelor cu caracter personal pe care le detinem in legatura cu dvs. In acest sens va puteti adresa cu o cerere pe adresa de e-mail dpo@alexandrion.ro sau prin transmiterea acesteia la adresa: str. Fabricilor, nr.161, releveu C8, birou nr.1, parter, in Comuna Bucov, Sat Pleasa, judetul Prahova . In functie de 

  • Dreptul de acces: 

Puteti obtine de la noi confirmarea ca prelucram datele dvs. cu caracter personal, precum  și detalii despre prelucrare(scopul prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal vizate, destinatarii datelor etc.).

De asemenea, aveti dreptul sa solicitati o copie a datelor cu caracter personal pe care le detinem in legatura cu dvs. In acest sens va puteti adresa cu o cerere pe adresa de e-mail dpo@alexandrio.ro sau prin transmiterea acesteia la adresa:str. Fabricilor, nr.161, releveu C8, birou nr.1, parter, in Comuna Bucov, Sat Pleasa, judetul Prahova Dreptul la rectificare: Daca datele pe care le detinem despre dvs. sunt incorecte, incomplete sau inexacte, aveti dreptul de asolicita rectificarea acestora. Acest lucru se poate realiza fie prin completarea formularului de contact in cadrul site-ului, fie prin transmiterea unei cereri la adresa de e-mail dpo@alexandrion.ro

  • Dreptul la restrictionarea datelor cu caracter personal

Aveti dreptul de a obtine din partea operatorului restrictionarea prelucrarii in cazul in care se aplica unul din urmatoarele cazuri:
(a) persoana vizata contesta exactitatea datelor, pentru o perioada care ii permite operatorului sa verifice exactitatea datelor;
(b) prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
(c) operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanța; sau
(d) persoana vizata s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.

 

  • Dreptul la stergere: 

In anumite situatii, puteti solicita stergerea datelor dvs.cu caracter personal, de exemplu daca acestea nu mai sunt necesare pentru scopul prelucrarii. Totus pot exista situatii cand acest lucru nu este posibil, de exemplu:

  • prelucrarea este necesara pentru a respecta libertatea de exprimare și informare;

  • pentru a respecta o obligatie legala;

  • exista alte motive de interes public care justifica stocarea datelor, cum ar fi cele legate de sanatatea publica sau de cercetarea știintifica și istorica;

  • trebuie sa stocam datele cu caracter personal pentru o eventuala actiune in justitie

 

  • Dreptul de opozitie: 

In orice moment, aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii in cazul in care prelucrare este necesare pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau care rezulta din exercitarea autoritatii publice cu care este investit operatrul sau atunci cand prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de operator sau de o parte terta.

Operatorul nu mai prelucreaza datele cu caracter personal, cu exceptia cazului in care operatorul demonstreaza ca are motive legitime si imperioare care justifica prelucrarea si care prevaleaza supra intereselor, drepturilor  si libertatilor persoanei vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

  • Dreptul la portabilitatea datelor

Puteti primi datele cu caracter personal pe care le-ati furnizat operatorului într-un format structurat, utilizat in mod curent și care poate fi citit automat și  aveti sa transmiteti respectivele date altui operator.

  • Dreptul de a nu va supune unui proces decisional automatizat

Aveti dreptul de a nu fi supusi unei decizii bazate doar pe  procesarea  automatizata, decat in cazurile in care acceptati in mod expres decizia automatizata.

 

Drepturile mentionate mai sus se vor exercita prin formularea unei cereri in forma scrisa, datata si semnata, inaintata catre Alexandrion Trading la adresa de e-mail dpo@alexandrion.ro sau prin transmiterea acesteia la adresa: str. Fabricilor, nr.161, releveu C8, birou nr.1, parter, in Comuna Bucov, Sat Pleasa, judetul Prahova – in atentia Responsabilului cu protectia datelor. De asemenea, aveti dreptul de a formula o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. 

Va rugam sa retineti ca:

  1. Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Exista exceptii, de aceea fiecare cerere primita va fi analizata astfel incat sa decidem daca este intemeiata sau nu. In masura in care cererea este intemeiata, va vom facilita exercitarea drepturilor. Daca cererea este neintemeiata, o vom respinge, insa va vom informa asupra motivelor refuzului si asupra drepturilor de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere si de a te adresa justitiei. 

  2. Vom incerca sa raspundem solicitarii dumneavoastra in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit in conditiile legii, in functie de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numarul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a va identifica intr-un termen util.

 

4. Link-uri catre alte site-uri web

Politica de confidentialitate se aplica site-ului si serviciilor. Site-ul si serviciile pot contine link-uri catre alte site-uri web asupra carora nu avem control. Aceste site-uri web pot avea propriile politici privind confidentialitatea.

Nu suntem responsabili pentru politicile sau practicile de confidentialitate ale altor site-uri web accesate de pe acest site sau prin intermediul serviciilor. Daca alegeti sa accesati site-ul web al unei persoane fizice, al unei companii sau al unui agent de publicitate facand „clic pe” pe un link al unei terte parti din website-ul nostru, situat la http://www.mgbybrancoveanu.com, veti fi directionat catre site-ul tertului. Faptul ca ne conectam la un site web sau prezentam o reclama nu reprezinta o aprobare, o autorizare sau o reprezentare a afilierii noastre cu terta parte si nici nu este o aprobare a politicilor sau practicilor de confidențialitate sau de securitate a informațiilor prezentatwe de catre terti.

Accesati astfel de site-uri, pe propriul dvs. risc. Ar trebui sa verificati, daca este cazul, politicile de confidențialitate ale respectivelor site-uri web pentru a vedea cum operatorii acestor site-uri terte vor utiliza informatiile dvs. personale. Informatiile pe care alegeti sa le furnizati sau care sunt colectate de catre acesti terti nu sunt acoperite de Politica noastra de confidentialitate.

5. Securitate

Securitatea informatiilor dvs. este foarte importanta pentru noi, dar va rugam sa retineti ca nici o masura de securitate nu este perfecta sau impenetrabila si nici o metoda de transmitere pe internet sau o metoda de stocare electronica nu este 100% sigura. Drept urmare, in timp ce ne straduim sa va protejam informatiile personale, nu putem asigura sau garanta securitatea informatiilor pe care ni le trimiteti si le faceti pe riscul vostru.

Ar trebui sa ne raportati orice incalcare a securitatii la aceasta adresa de e-mail: 

Politica noastră de e-mail: contact@mgbybrancoveanu.com. Puteti oricand renunta la primirea corespondentei prin e-mail suplimentare de la noi sau de la filialele noastre. Nu vom vinde, inchiria sau comercializa adresa dvs. de e-mail catre terti neafiliati fara permisiunea dvs., cu exceptia vanzarii sau transferului afacerii noastre, sau in cazul in care compania noastra depune un caz de faliment.

Daca primiti un e-mail care pare a fi de la ALEXANDRION TRADING S.R.L sau MGbyBrancoveanu care solicita informatii personale (cum ar fi cardul dvs. de credit, autentificarea sau parola) sau care va solicita sa confirmati contul sau alte informatii personale facand clic pe un link, probabil ca acel e-mail a fost trimis de cineva care incearca sa obtină in mod ilegal informatiile dvs. Nu solicitam acest tip de informatii intr-un e-mail. Nu furnizati informatiile sau nu dati clic pe link. Va rugam sa ne contactati la adresa contact@mgbybrancoveanu.com daca primiti un e-mail ca acesta.

 

6. Actualizari ale Politicii de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment aceasta Politica de confidentialitate. Toate modificarile aduse acestei Politici de confidentialitate vor fi postate pe site-ul nostru web, printr-o postare pe blog, prin e-mail sau prin orice metoda pe care o determinam si vor fi identificate in partea de sus a paginii Politicii de confidentialitate a site-ului pana la data intrarii efective a acestuia.

Va rugam sa consultati cu atentie modificarile. Daca nu sunteti de acord cu Politica de confidentialitate, trebuie sa incetati sa utilizati serviciile si site-ul.

7. Cum ne contactati

Daca exista intrebari cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau confidentialitatea dvs. in legatura cu utilizarea site-ului dvs. sau orice intrebari generale, ne puteti trimite un e-mail la contact@mgbybrancoveanu.com.

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

Thanks for submitting!

+40744.399.989

©2020 by MG by Brancoveanu