Marinela V Ardelean.jpg

Marinela V. Ardelean

Adriana Petrescu.jpg

Adriana Petrescu

Public Speaker, trainer si Life Coach, psiholog cu peste 20 de ani de experienta in domeniul comunicarii, Adriana este in prezent una din cele mai active personalitati din domeniul dezvoltarii personale. In calitate de lector Adriana pregateste cursuri si seminarii pentru BPP Professional Education, afiliata Apolo, cea mai mare companie de training din lume. Experienta cu oamenii si cu diferitele aspecte cu care se confrunta, fac din Adriana unul dintre cei mai solicitati specialisti pentru misiunile de Asessment care privesc schimbarile de strategie sau resurse umane din cadrul companiilor. 

Cristina Chiriac

Cristina Chiriac este doctor in economie si are o vasta expertiza in management acumulata pe parcursul a cincisprezece ani de activitate. Posesoare a titlurilor Ambasador al antreprenoriatului feminin si Mentor al antreprenoriatului feminin, acordate de catre Comisia Europeana, Cristina a pus bazele Confederatiei Nationale pentru Antreprenoriat Feminin si reprezinta traditia la nivel global prin brandul Flori de Ie.

Cristina Chiriac.jpg

Mihai Alexandru Hash

Mihai Alexandru Hash este primul creator de continut din Romania care a adunat peste 1 milion de abonati si primul Youtuber din Romania ce a lansat un telefon in spatiu. Posesor al titlurilor Cea mai cunoscuta vedeta de pe net conform Decat O Revista, Omul anului in divertisment conform Revista VIP, Next Big Vlogger by Coca Cola, Mihai si-a extins aria de activitate o data cu lansarea in 2014 a propriei companii de publicitate si productie video. 

Mihai Alexandru Hash.jpg
Octavia Cutus.jpg

Octavia Cutus

Octavia Cutus este un reprezentant al Romaniei in industria bancara la nivel global, astazi ocupandu-se de divizia austriaca a LGT - Lichtenstein Global Trust. Octavia exceleaza in domeniul private banking, avand in repertoriu mai mult de 20 de cursuri de specialitate si ocupandu-se de administrarea unor averi de 300 de milioane de euro. Experienta de 20 de ani si numeroasele pozitii executive sunt cele care o recomanda ca unul din cei mai buni specialisti bancari.